Понеделник, 24 Февруари 2020 17:12

Фонд „Условия на труд“: При подготовката на проекти за подобряване на работната среда не са необходими консултанти

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Фонд „Условия на труд“ се разграничава от дейността на консултанти и консултантски фирми, които създават впечатление, че при подготовка на проекти за финансиране е необходимо съдействие на посредници.

 Информацията за изготвянето на проектните предложения, изискваната документация, реда и начина на разглеждане и оценка на постъпилите проекти, необходима на кандидатите е публична и предоставена на официалната Интернет-страница на Фонд „Условия на труд“.

На страницата могат да бъдат намерени изискванията за допустимост на кандидатите, формулярите за кандидатстване и образци на документи, които следва да бъдат представени за целите на процедурата по кандидатстване. Формулярите и документите са изготвени в достъпен вид и позволяват самостоятелно попълване.

С оглед подготовката на всяко проектно предложение, кандидатът има право да поиска извършването на разяснение или консултация от служители на Фонд „Условия на труд“, с цел минимизиране на посредничеството при изготвяне на проектната документация.

 

БАНКОВА СТАТИСТИКА 

Хотели и туризъм в България !       Държавна администрация  Забележителности в България
Прочетена 1287 пъти Последно променена в Понеделник, 24 Февруари 2020 17:13
Влезте, за да коментирате